Speciaal voor Schoolleiders en Besturen

Hoe fijn zou het zijn als de nascholing van het volledige team is afgestemd op het jaarplan en er voldoende ruimte blijft voor persoonlijke ontwikkeling van de medewerker?

Mocht u als schoolleider of als bestuur dit belang ook in zien, dan is het mogelijk om voor alle medewerkers op school, bepaalde modules al vast te zetten.

 Denk hierbij bijvoorbeeld aan het invoeren van Meervoudige Intelligentie in de school. Het is fijn als alle medewerkers al voordat ze aan de slag gaan op een studiedag al de eerste basisbeginselen begrijpen, waardoor u ervanuit kan gaan dat er een gedeelde voorkennis is. Zo kan er op een studiedag direct worden gestart met de verwerking en kan u effectiever met het team aan de slag.

 Voor scholen en besturen is het ook nog eens zo dat nieuwe modules binnen drie maanden opgeleverd kunnen worden, dus zet u in april al de onderwerpen van het jaarplan vast en zijn er onderwerpen bij waarvoor nog geen module aanwezig is, dan kan u ervanuit gaan dat deze modules klaar staan na de zomervakantie.

Start typing and press Enter to search